Wit

Piepschuim Wit

piepschuim wit

Piepschuim letters en vormen zijn licht van gewicht en leverbaar in diverse formaten en diktes. Deze worden vaak gebruikt voor de aankleding van bedrijfspanden, voor standbouw, reclame, verpakking of het decoreren van etalages.

Wij kunnen vrijwel alle lettertypes en vormen voor u maken; de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

Creatieve ideeën en moderne computertechnieken zorgen voor een optimale uitstraling. Wij produceren van piepschuim voor de zakelijke markt diverse opvallende vormen zoals:

• Logo’s, beeldmerken en payoff’s
• Letters in verschillende lettertypen, hoogtes en kleuren
• Vormen als kubussen, driehoeken en cirkels

Het wordt veel toegepast bij onder andere de standbouw, interieurbouw, etaleurs, visual merchandisers, sign bedrijven en reclameburo’s. Voor de zakelijke markt maken wij graag een offerte op maat, hiervoor kunt u het offerte formulier invullen en versturen. Of kijk hier voor BLSignshop, de webshop van Bosman Letters.

Piepschuim letters en logo’s worden gemaakt van standaard wit polystyreen schuim, EPS 200.

De letters en logo’s kunnen bijna elke afmeting hebben. De minimale hoogte is 100 mm en de dikte van de letters is minimaal 5 mm.

Omdat het piepschuim wordt gesneden met een gloeidraad, hebben deze normaal gesproken een doorsnijlijn. De gloeidraad snijdt door de letters heen. Dat wil zeggen, wanneer we bijvoorbeeld de letter O uitsnijden, we van de outline van de letters naar de inline van de letter (binnenzijde van de O) door de letter heensnijden.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of mail naar info@blsign.nl.

Wilt u Piepschuim Wit aanvragen? Klik dan hier.

Links: 
BusinessvlaggenBL SignshopSignlettersBosmanLedSpandoeken op Maat
Voor alle activiteiten kijk op www.blsigngroep.nl !

Zoekwoorden: foam, metal, piepschuim letters, logo, tempex, styropor, styrofoam, eps100, thempex, styrodur piepschuimletters, eps200, piepschuimlogo, foamletters