Piepschuim letters voor Beverly Beethoven

De dameskleding zaak Beverly Beethoven, gevestigd in winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam, is nu ook voorzien van een prachtige gevelbelettering. Deze mooie letters van piepschuim in het zwart gespoten passen goed bij de uitstraling van Beverly Beethoven.

Piepschuimletters

Piepschuim is een product met heel veel voordelen. Super licht, gemakkelijk tegen de muur te bevestigen of op te hangen, milieuvriendelijk en geschikt voor vele toepassingen. Met piepschuimletters kun je eindeloos decoreren. De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden en standaard in wit geleverd. De decoratiemogelijkheden van de letters zijn eindeloos. Vraag er naar!

Zakelijke markt

Decoratie, reclame of promotie voor uw bedrijf. Wij bieden u een ruime mogelijkheid.
Letters, bedrijfslogo, slogan, figuur of bijzondere vorm. Om te gebruiken tijdens beurzen en evenementen; als eyecatcher in uw bedrijfsruimte, ontvangstruimte of wachtkamer; als aankleding op kantoor of kantine; om uw artikelen of teksten als extra spotlight in uw etalage te plaatsen.

Decoratief of functioneel, de mogelijkheden zijn ongekend. Laat u verrassen door de mogelijkheden van piepschuim.
Neem contact met ons op via 020-6629803 voor uw wens op maat. Piepschuim is de veelgebruikte naam voor EPS. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen, ook bekend als styrofoam of styropor.