Kleur

Piepschuim Kleur

piepschuim kleur

Met piepschuimletters kun je eindeloos decoreren. Letters en teksten zijn trendy, je ziet ze regelmatig terug.

Bereik een groots effect bij een feestelijke gelegenheid; zet de naam van een jarige in de vensterbank, bind de leeftijd van de jubilaris aan heliumballonnen of hang het thema van je feest groot aan de wand.

Piepschuimletters zijn lichtgewicht letters. De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden en standaard in wit onbehandeld geleverd. De decoratiemogelijkheden van de letters zijn eindeloos. Vraag er naar!

Piepschuim letters en logo’s worden gemaakt van standaard wit polystyreen schuim, EPS 200.

Wij kunnen de witte letters en logo’s voor u kleuren. Dit gebeurt met een verf op waterbasis en in principe kan elke RAL of PMS kleur benaderd worden.
Wij kunnen de voorzijde, zijkanten en de achterkanten van de letters of logo’s kleuren. Bij wandmontage van de letters is het kleuren van de achterzijde vaak niet nodig.

U kunt het piepschuim eventueel ook zelf verven met een verf op waterbasis zoals acrylverf, latex of bijvoorbeeld muurverf.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of mail naar info@blsign.nl.

Wilt u een offerte op maat voor Piepschuimletters aanvragen? Klik dan hier. Of kijk hier voor BLSignshop, de webshop van Bosman Letters.

Links:
BusinessvlaggenBL SignshopSignletters. BosmanLedSpandoeken op Maat
Voor alle activiteiten kijk op www.blsigngroep.nl !

Zoekwoorden: foam, metal, piepschuim letters, logo, tempex, styropor, styrofoam, eps100, thempex, styrodur piepschuimletters, eps200, piepschuimlogo, foamletters